sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Diminaattori

Aattelin nyt suoraa kirjottaa tälläsen "tilannepäivitys" kirjotuksen Dimin saavutuksista :)
Alotetaan vaikka näyttely tuloksista :

Tittelit:
EE MVA (Eestin muotovalio)
HeJW-10 (Helsingin juniori voittaja, messari)
JV-10 (Juniori voittaja, messari)

Eli ei nyt kamalasti :) Dimin koon takia yleensä rokotetaan ja eihän se mikään kovin tyypillinen koikkeri olekkaan kun on niin maskuliininen ja lihaksikas.

Agilityssä siis oli se estepelko kausi siksi on tullut monia hyllyjä 2012 vuonna, mutta nyt tilanne on toinen ja Dimi on tykki ! Kontaktit välillä unohtuu kun on niiiin kiire :)

Dimin ensimmäinen LUVA tuli ensimmäisissä kisoissa 4.2.2012 Anne Saviojan tuomaroima rata :) aika oli  -1.63 ja ratavirheitä siis 0 ! ei mikään päätä huimaava aika:D No nykyään Dimi menee paljon lujempaa ja saikin hskh:n tehiscupissa yhden voiton! Hauskaa oli se että mun pienen ykkösluokkalaisen jälkeen tuli 3 kolmosluokkalaista :) Dimin aika oli tällä radalla -12.37 !!

Dimin toinen LUVA tuli 14.03.2013 hskh:n omissa kisoissa! Tuomarina toimi Henri Luomala. Aikaa en nyt löydä mistään mutta puhdas nolla silti :D http://www.youtube.com/watch?v=zwAzgz29_xg <tossa video jos tahtoo katsoa :) Vähän on sähläystä mutta nolla silti minkäs sille voi :D

Niin eli kisaamisesta ollaan vähä lomailtu mutta katsotaan josko kohta agia ruvetaan ihan tosissaan ja ehkä sitten pitää näyttelyissäkin joskus käydä näyttäytymässä! :) Sitten vaikka pari kuvaa nii ei mee ihan tylsäks tää :

 Dimi RYP4 Eestissä
Dimi 3. sija hskh:n kisoissa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti